течна хидроизолация Изомакс

Хидроизолация и през зимата с ИзоМРАЗ 2К

В настоящият сезон, ако трябва да направите хидроизолация, без значение дали е по проект или аварийна, знайте че това е реално изпълнимо с “класическият” двукомпонентен “Изомраз 2К” , който произвеждаме и предлагаме вече 17 години, като универсална хидроизолация за полагане при студено време – до 0°.

  • ИЗОМРАЗ 2К е двукомпонентна, полимер-циментова, каучукова течна хидроизолация с универсално приложение за работа при студено време – до 0°, както и за приложения постоянно под вода – басейни и резервоари.
  • Разфасовките са комплект от течна част в кофа и прахообразен втвърдител в плик.
  • Цветът на материала е сив.
  • Разходна норма 3.0 – 4.0 кг/кв.м
  • Опаковката от 10 кг съдържа 8 кг течна част и 2 кг втвърдител.
  • Опаковката от 25 кг съдържа 20 кг течна част и 5 кг втвърдител

Ценате са с промоционална сезонна отстъпка!

течна хидроизолация Изомакс

Промоция на Изомакс-А, ЕЛАСТА и ИзоМРАЗ

Промоционални цени с отстъпки от 10% до 20% за

Изомакс-А, ЕЛАСТА и ИзоМРАЗ.

Продуктите ни за хидроизолация на покрив и този за хидроизолация на тераса и баня,  ще бъдат до 30.10. на по-ниски цени, защото това е което всеки иска – хем качествено, хем изгодно.

Хидроизолация на покриви

Цена от 9.50 лв/кв.м с ДДС

Хидроизолация на покриви

Цена от 13.00 лв/кв.м с ДДС

Хидроизолация на тераси

Цени от 18.00 – 26.00 лв/кв.м с ДДС

изомакс

Антиинфлационна промоция

В настоящите условия на растящи цени на всичко, ние в „Изомакс“ имаме коренно различен възглед за ценовата политика, спрямо по-голямата част от бизнеса в България. Тъй като сме българска, семейна фирма, ние сме социално ангажирани и съпричастни със случващото се в държавата, общата инфлация и напълно разбираме намаляващата покупателна способност на физическите лица и фирмите.

Вече 33 години успешно плуваме срещу течението и затова през 2023 год. няма да прехвърлим върху клиентите си високите цени за суровини и енергия, за да запазим нивото на печалба непроменено, както правят повечето бизнеси, а ще правим обратното – намаляваме печалбата си и връщаме цените на нивата им от 2021 г., така че нашите изключително висококачествени хидроизолации да останат все така достъпни за всеки и така да запазим обема на работата си. Тази „лятна промоция“ ще бъде в сила до 30.10., по време на активния сезон за хидроизолации.

Сигурни сме че с тази наша социално ангажирана ценова политика ще помогнем на всички – крайните клиенти, фирмите изпълнители, дистрибуторите, всички наши доставчици, нашите служители и техните семейства…

Изомакс
Изберете доказаните български течни хидроизолации!
течна хидроизолация Изомакс

Направете хидроизолация като професионалист

Бъдете абсолютни професионалисти в хидроизолацията на покриви с нашето ново видео ръководство. В него ще видите в детайли всяка стъпка в ремонта на покривна хидроизолация и изпълнението на нова такава с нашите продукти.

Изомакс ISO9001:2015

Качеството на ИЗОМАКС потвърдено отново

Като една от първите фирми в строителния бранш въвела системата за контрол на качеството ISO 9001:2008 още през 2004 година, ИЗОМАКС защити за 19-ти път, уменията си да произвежда висококачествени течни хидроизолации и топлоизолации пред одиторите в средата на месец февруари 2023 година.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Не само че отговаряме напълно на всички изисквания в обновения стандарт ISO 9001:2015, но не получихме дори препоръки за подобрения.

Подробно бяха проверени всички аспекти на контрола на качеството, от входящите суровини, през производството и опаковането, до продажбите и изпълнението на обекти.

Изомакс ISO9001:2015
ИзомаксТЕРМ

ПРОМОЦИЯ за ИзомаксТЕРМ!

 

След 7 успешни години на предлагане и популяризиране на продукт, към който повечето хора подхождат с недоверие, защото e иновация и топлоотразяващите бои са непопулярни у нас, имаме огромното удоволоствие да обявим следното:

На база събраният опит и отзивите от клиенти, в последните месеци работихме усърдно в лабораторията и усъвършенствахме „ИзомаксТЕРМ“, така че да бъде по-добър във всички аспекти при употреба, а ненадминатите топлоизолационни, анти-кондензни и анти-мухъл свойства да се запазят!

Новостите са:

  1. Вече няма разслояване и материалът се разбърква на ръка.
  2. Консистенцията е много по-плътна и по-покривна.
  3. Нанасянето е супер лесно, като обикновен латекс.

С обновлението искаме да направим "ИзомаксТЕРМ" атрактивен и ценово, и затова обявяваме 25% отстъпка на всички опаковки! Цена от 4.32 лв/кв.м!

ИзомаксТЕРМ промоция
heat reflective coating

ИзомаксТЕРМ отразява 90% и запазва 85% от топлината!

Топлоотразяващите покрития са добре познати и изучени в САЩ, като дори са създадени стандарти за определяне отражателната способност на такъв тип бои и покрития. В Европа има само една акредитирана лаборатория за изпитване на подобни материали съгласно американските стандарти и това е университетската лаборатория за енергийна ефективност в Модена, Италия, в подразделението за инженерно развитие към “Enzo Ferrari”. Именно оттам дойде в края на месец февруари 2016 г. и официалното потвърждение за голямата ефективност на “ИзомаксТЕРМ”! След двукратно проведени тестове със специална апаратура, бе измерено не само топлоотразяващата способост на закрито, от 84.70%, съгласно стандарта ASTM C 1371-15, но установиха и изключително висока степен на действие на покритието приложено на открито. ИзомаксТЕРМ отразява 89.20% от слънчевите лъчи, съгласно стандарта ASTM E 903-12.

Това означава, че с „ИзомаксТЕРМ“ загубите на топлина са едва 15% при вътрешно приложение, както е че едва 10% от слънчевата топлина проникват към конструкцията.

На база тези резултати, по формула се изчислява общ коефициент на отражение на слънчева светлина – Solar reflectance index (SRI), по който се сравняват всички покрития за външно приложение.

ИзомаксТЕРМ има среден SRI = 112.60%, което за сега е най-високият известен резултат!

За сравнение, други подобни термобои имат SRI = 102% – 106%.

[/vc_column_text]

Изомраз

ИЗОМРАЗ е вече еднокомпонентен!

   От 2006 година насам, продукта „ИЗОМРАЗ“ спечели популярност като една от най-надеждните хидроизолации, особено за открити тераси, които от своя страна станаха огромен проблем. Точно заради голямата потребност от хидроизолация за тераси и доказаните свойства на „ИЗОМРАЗ“, доразвихме и подобрихме продукта, правейки го еднокомпонентен, готов за употреба, супер лесен за ползване от всеки. Консистенцията е малко по-гъста отпреди, по-работоудобна, а самият материал по-фин. Разбира се всички свойства на добре познатия „ИЗОМРАЗ“ са запазени. Премахнали сме само неудобствата от прахообразния втвърдител, като разбъркването с електрически миксер. приготвянето на части или останал излишен вече приготвен материал.

   През годините, в практиката се утвърди приложението на „ИЗОМРАЗ“ като „защитна боя за бетон“, например на огради, колони и други бетонови елементи на открито. Затова, „ИЗОМРАЗ“ премина нужните изпитания в акредитирана лаборатория и вече продуктът е сертифициран като покритие за повърхностна защита на бетонни конструкции, съгласно БДС EN 1504-2, и носи маркировка СЕ.

Вижте цялата информация за „ИЗОМРАЗ“ тук.

изомаксит

НОВ ПРОДУКТ! ИЗОМАКСИТ – микроасфалтово покритие

На база 28-годишния си опит в областта на течните хидроизолации ИЗОМАКС, разработи уникален нов продукт:

ИЗОМАКСИТ – студено микросфалтово покритие 

Представяме Ви “ИЗОМАКСИТ” най-новата и патентована разработка на “Изомакс” – нов вид покритие за защита на нови и ремонт на стари бетонови настилки на паркинги, площадки и алеи, които под действието на слънцето, студа, водата, солта и трафика неизбежно започват да се напукват и ронят.

[/vc_column_text]

хидроизолация изомакс

Изомакс изпълни 13 200 кв.м ремонт на покрив

Всички знаем, че когато човек дава собствени пари за нещо което ще ползва поне пет години, търси най-надеждната и струваща си парите оферта.

Когато ни потърсиха за оглед от Hyundai Heavy Industries Со. България, разбрахме фактът че приватизирания през 1997г. силнотоков завод “Васил Коларов” в София към днешна дата е модернизирано и проспериращо предприятие за производство на трафопостове, което се управлява от Hyundai Heavy Industries Co. Korea. 

Поради сериозният мащаб на проекта и инвестицията, и имайки насреща ИЗОМАКС като изпълнител, от Hyundai Heavy Industries Со. България прецениха да не търсят нито една друга фирма и ни възложиха обекта веднага след лична среща на управителите на двете фирми и последвалата наша оферта.

Започнахме през месец юли с ремонт на покрива на заваръчния цех с площ 3300 кв.м и продължихме с покрива на основната производствена сграда с площ 13 200 кв.м., като така обезпечихме най-важната част от завода – производството.

Проектът HHI Co. се нарежда на второ място в класацията ни за най-голям обем работа изпълнена наведнъж, на един обект, като рекорда е 20 000 кв.м през 2003 година.